Activitățile de divertisment sunt deschise doar în weekend, sâmbăta și duminica.

Excursii cu vaporașul

Plimbarea cu vaporașul oferă oaspeților prilejul de a explora fascinanta Deltă a Neajlovului. Un colț de rai ce ocrotește mii de viețuitoare.

Trestia înaltă completează armonios povestea unduindu-se în valurile apei.

Minunata călătorie este asemeni unui moment relaxant în care sentimentul dulce al evadării din oraș oferă tuturor o experiență cu adevărat memorabilă.

Tarife: 

Adulți și copii peste 6 ani – 25 lei / persoană

Copii sub 6 ani – 12 lei / persoană

Plimbare cu caiacul / canoe

Atmosfera relaxantă al cadrului natural deosebit, oferit de fascinanta Deltă a Neajlovului, poate fi experimentată îndeaproape cu ajutorul plimbărilor cu canoia și caiacul.

Nimic nu se compară cu explorarea naturii, printr-o călătorie ce te face să uiți de orice gânduri și agitație, într-o liniște îmbătătoare.

Tarife: 

Caiac – 45 lei / oră

Închirieri bărci cu vâsle

Plimbările cu barca oferă oaspeților oportunitatea de a explora, într-o manieră cât mai autentică, impresionanta Deltă a Neajlovului.

O adevărată distracție pentru cei mici care vor descoperi frumusețile naturii, la doar câțiva kilometrii de București, cât și un moment cu adevărat relaxant și romantic pentru cei mari.

Tarif: 45 lei / oră (barcă cu 5 locuri)

Plimbare cu trenulețul Orient Express

Plimbările cu trenulețul sunt destinate atât celor mici, cât și celor mari care își doresc să descopere fascinanta poveste a Casei Comana într-un mod cât mai distractiv.

O adevărată experiență ce îi poartă pe oaspeți într-o călătorie prin care le vor fi prezentate toate cele obiective turistice importante precum Mănăstirea Comana sau Gara Comana, Hanul Poștalionului, Grădina Casa Comana și fascinanta istorie a acestora.

Nu întâmplător trenulețul poartă numele de Orient Express, ci pentru faptul că în prima sa aventură din anul 1883 trenul a trecut prin Comuna Comana.

Tarife:

Adult si copii peste 6 ani – 18 lei

Copil sub 6 ani – 9 lei

 

Închirieri biciclete

Plimbarea cu bicicleta prin Parcul Natural Comana reprezintă o experiență relaxantă prin care oaspeții pot descoperi fascinantele păduri de stejari și frasini, încărcate de minunate povești istorice.

Traseele sunt special amenajate pentru a putea fi parcurse atât de începători cât și de cei experimentați.

O adevărată evadare din agitația citadină ce te încarcă cu energie și bună dispoziție.

Tarif: 20 lei / oră

Hidrobiciclete

La Casa Comana, aveți parte de o experiență unică și relaxantă prin care puteți explora frumusețea lacului și a naturii într-o plimbare cu hidrobicicleta.

Tarif: 60 lei / oră

Locul de joacă Apolodor

La Casa Comana, Apolodor este simbolul distracției pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani. De altfel, marele Gelu Naum, autorul poeziei “Apolodor”, și-a petrecut ultima perioadă a vieții aici, la Comana.

Locul de joacă este asemeni unui tărâm magic, în mijlocul naturii, special amenajat cu numeroase trambuline, tobogane, căsuțe și trasee de joacă pentru ca cei mici să își poată exprima în voie energia și creativitatea.

Accesul la locul de joacă costă 40 lei / copil. Prețul pentru trambulină este de 5 lei pentru 5 minute.

Comana Club

Locul perfect în care poți petrece cele mai tari clipe de distracție și relaxare.

Clubul este destinat atât iubitorilor de biliard și bowling, cât și celor care doresc să încerce jocuri interesante precum cele cu mașini și motociclete, dar și multe altele. Între fiecare rundă puteți gusta din delicioasele noastre cocktailuri pentru o experiență completă.

La Comana Club bună dispoziție și energia pozitivă sunt mereu pe primul loc.

Comana Club este disponibil la cerere pentru grupuri în sezonul cald și integral în sezonul rece iar tarifele variază în funcție de activități și jocuri.