Tabere de o zi pentru copii

Domeniul Casa Comana este un tărâm magic, plin de aventură, ce dispune de activități variate, potrivite excursiilor de o zi destinate grupurilor de copii, începând cu vârsta de 4 ani.

Cei mici și mari vor petrece o zi de neuitat în aer liber, departe de agitația urbană, chiar în mijlocul naturii. Aceștia își vor exersa abilitățile sportive și vor deveni mai curajoși cu fiecare obstacol depășit pe traseul Parcului de Aventură Comana.

Situat în mijlocul vegetației bogate, înconjurat de maiestuoasa Deltă a Neajlovului, domeniul este perfect pentru grupurile de copii ce doresc să exploreze cât mai îndeaproape frumoasa natură pentru a-și îmbogăți cunoștințele.

Cununie în aer liber

Cel mai frumos moment din viața de cuplu este atunci când decideți să vă uniți destinele, devenind o familie. Un astfel de moment, plin de emoție, merită o celebrare unică, într-un cadru feeric, chiar în mijlocul naturii.

Casa Comana vă propune să alegeți o cununie în aer liber, într-o atmosferă romantică alături de cei dragi, pe malul fascinantei Delte a Neajlovului, ocrotiți în taină de maiestuoși codrii.

În funcție de preferințe, cadrul poate fi organizat pe unul dintre cele două maluri ale Deltei, în ton cu tematica aleasă.

Teambuilding

Casa Comana reprezintă locul perfect pentru organizarea activităţilor de tip team building.

Situat la doar 35 de km de Bucureşti, înconjurat în întregime de impresionanta pădure şi frumoasa Deltă a Neajlovului, domeniul se remarcă prin liniştea şi intimitatea ce domnesc pretutindeni.

Aici, puteţi crea cele mai frumoase amintiri împreună cu echipele de lucu datorită activităţilor pe care le puteţi desfăşura într-un cadru natural de poveste.

Sesiuni foto-video

Domeniul Casa Comasa găzduiește sesiuni foto-video comerciale atât în timpul săptămânii, cât și în weekend.

Fie că doriți să realizați un clip video de promovare, un videoclip muzical ori o sesiune foto pentru anumite produse sau servicii, aici veți găsi locul potrivit.

Frumusețea naturii oferă cele mai frumoase cadre. La cerere, puteți beneficia de vaporașul cu care să descoperiți minunatele peisaje oferite de Delta Neajlovului. Arhitectura deosebită, ce îmbină diferite stiluri, regăsită pe întregul Domeniu oferă de asemenea inspirația de care aveți nevoie.

Obține o ofertă

    Ai nevoie de mai multe informații?