Restaurantul Casa Comana

Restaurantul Casa Comana surprinde prin atmosfera plină de rafinament oferită de îmbinarea armonioasă a elementelor contemporane cu arhitectura tradițional românească.

Mobilierul din lemn masiv pictat manual și obiectele artizanale regăsite în interiorul restaurantului oferă viață istoriei de mult apuse.

Decorul sublim împreună cu bucatele tradiționale oferă o experiență autentic românească de care oaspeții se vor bucura din plin.

În zilele însorite oaspeții Casei Comana sunt așteptați să se bucure de priveliștea minunată a lacului Comana de pe terasa sau pontonul restaurantului, în timp ce gustă din specialitățile regăsite în meniu, într-o atmosferă relaxantă și confortabilă.

În zilele liniștite de iarnă, un șemineu cu foc deschis invită oaspeții să se bucure de deliciile culinare ale Casei Comana acompaniate de un pahar cu vin de excepție.

Taverna Marelui Paharnic

Restaurantul surprinde prin decorul specific tavernelor tradiționale grecești cu scaunele sale albastre, fețele de masă în pătrățele și fascinantele arome ale bucătăriei mediteraneene.

O atmosferă autentic grecească ce aduce aminte de minunatele vacanțe pe țărmurile însorite ale Greciei. Amplasarea sa pe malul lacului Comana completează perfect întregul tablou.

În fiecare an, Taverna Marelui Paharnic își încântă oaspeții cu faimoasele sale seri grecești, organizate la Casa Comana. Preparatele delicioase, vinurile alese și ritmurile vesele ale melodiilor grecești cântate live au contribuit de-a lungul timpului la reușitele acestor seri.

O adevărată experiență unică ce le oferă oaspeților amintiri de neuitat ale unor seri relaxante și pline de entuziasm.

Cherhanaua Delta Neajlovului

Cu tavanul îmbrăcat în întregime în stuf, sub atenta ocrotire a Turnului Soarelui, Cherhanaua Casa Comana completează perfect povestea spusă de impresionanta Deltă a Neajlovului.

Eleganța specifică domeniului se îmbină armonios cu decorul rustic oferit de ancorele ce susțin întreaga construcție, mobilierul din lemn regăsit în cherhanalele autentice și mirosul de pește proaspăt.

O adevărată călătorie culinară pe malul lacului Comana ce își încântă oaspeții cu cele mai proaspete preparate cu specific pescăresc precum borșul de pește, grujoane de șalău ori ineditul sandwish Galata cu macrou.

Hanul Poștalionului

În mijlocul naturii, pe malul lacului Comana, sălăjuiește impunător Hanul Poștalionului, consemnat în istorie ca locul în care se schimbau caii căruțelor pentru a-și putea continua drumul.

Cu un decor impresionant, ce respectă întocmai arhitectura tradițional românească, hanul este încărcat de felurite simboluri pictate manual, precum bujorul românesc sau scenele cu dirigențele care treceau pe acest drum în vremuri de mult uitate.

Hanul surprinde printr-un cadru relaxant ce asigură oaspeților o atmosferă veselă și primitoare.

Meniul hanului oferă o experiență culinară autentic românească prin preparate tradiționale din carne de pui, vită și porc, precum și faimosul burger Comana.

Oktoberfest

Locul perfect în care veselia și buna dispoziție oaspeților sunt cele care încântă de fiecare dată. Oktoberfest este locul în care toți cei care ajung la Casa Comana pot simți cum orice zi se poate transforma într-o sărbătoare.

Fie că participă la un concert ori se bucură de compania celor dragi, toți oaspeții experimentează adevărata atmosferă de festival.

Specificul culinar a fost ales pentru cei care doresc să simtă gustul tradițional românesc al celor mai buni mici, acompaniați de cea mai gustoasă bere.

Preparați după o rețetă unică, special concepută pentru Casa Comana, micii serviți la Oktoberfest surprind de fiecare dată prin gustul lor inedit.

La Grădină

Grădina Casei Comana surprinde printr-o atmosferă feerică și un cadru relaxant în care oaspeții pot simți sentimentul dulce al libertății.

Desculți, printre firele proaspete de iarbă, aceștia se pot bucura de o adevărată simbioză cu natura.

De-a lungul timpului Grădina a devenit cunoscută pentru deserturile sale delicioase precum plăcintele de mere și dovleac, delicioasa colivă a valahilor ori prăjiturile fine de ciocolată.

Braga și socata ce pot fi savurate la Grădina Casa Comana și nicăieri în altă parte, aduc aminte cu nostalgie de clipele dulce copilării.

Aici este locul în care atât cei mici, cât și cei mari abia așteaptă să revină pentru a se bucura din nou de aromele inedite ale celei mai bune înghețate de la Casei Comana.