Cel mai mare parc de aventură
aproape de București

Un loc de poveste pentru iubitorii de senzații tari

O lume plină de aventură și distracție ce îi așteaptă pe oaspeții de toate vârstele la Casa Comana.

Parcul de Aventură este asemeni unui tărâm magic în aer liber, în care fiecare activitate sportivă duce la depășirea limitelor și construirea încrederii în sine.

Aerul curat și traseele surprinzătoare oferă oaspeților o modalitate plăcută și recreativă de a petrece timp împreună cu familia sau prietenii.

Program

Parcul de Aventură este DESCHIS DOAR IN WEEKEND de la 09:00 – 17:00.

Trasee prin copaci pentru cei mici și cei mari

Parcul de Aventură Comana dispune astfel de 3 trasee destinate copiilor cu vârste între 4-6 ani, 3 trasee pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani și 3 trasee pentru adulți sau copii cu înălțimea de peste 1.70 m.

Atracția principală a Parcului de Aventură o constituie Cascada de Tiroliene (10 tiroliene prin copaci) și tiroliana peste lac de 130 de metrii ce îi poartă pe cei mai curajoși deasupra lacului Casei Comana. O experiență la înălțime ce oferă un plus de adrenalină și o priveliște uluitoare. 

Anul 2021 a adus cu sine inaugurarea Tirolianei Dragonului de 300 de metrii ce porneste din Turnului Soarelui de la o înălțime de 20 m deasupra lacului Casa Comana.

Tarife

Escaladă în copaci

70 lei (3 ore)

Include 3 treceri cu tiroliana peste lac

Trecere cu tiroliana peste lac

15 lei

O experiență care îmbină aventura și distracția

Aici, la Parcul de Aventură Comana, nu contează cine ajunge primul la final, cât cine se distrează cel mai tare pe tot parcursul aventurii.

Vino și tu să experimentezi acel sentiment de libertate oferit de explorarea celui mai mare Parc de Aventură!

Vino să simți experiența de la Parcul de Aventură Comana