Important! Petrecerea de Revelion incepe la ora 20:30.

Casa Comana este locul perfect pentru a sărbători împreună cu cei drag, asemeni domnilor și domnițelor din poveste, Noaptea Magică dintre ani.

Sala Regina Maria și Salonul din Pădure vor găzdui această seară specială, împodobite așa cum se cuvinte în straie de sărbătoare. Ospățul va fi îmbelșugat, cu bucate dintre cele mai alese și vinuri aduse special din Pivnița Marelui Paharnic.

Vă așteptăm să ciocnim împreună, la cumpăna dintre ani, o cupă cu șampanie atent aleasă ce va prevesti un Nou An mai bun, mai frumos!

Sejur de trei nopți începând de la 250 euro / pers

La Casa Comana, nostalgia finalului de an întâlnește speranța unui nou început plin de dorințe și visuri. Decorul special împodobit cu simboluri tradiționale creează o adevărată atmosferă de sărbătoare. Timpul se va opri în loc pentru ca oaspeții Casei să se bucure cât mai mult de clipele petrecute alături de cei dragi.

Vă așteptăm să savurați aceste momente minunate în deplină liniște și relaxare, departe de tumultumul vieții citadine pentru a întâmpina Anul Nou într-un cadru idilic.

Masă festivă cu bucate alese

Oaspeții Casei Comana se vor bucura de preparate alese, ce invită de fiecare dată către o adevărată experiență culinară, într-o atmosferă autentică și festivă.

Vă așteptăm să vă bucurați de momente magice alături de cei dragi!

Rezervă un sejur pentru un Revelion de neuitat